Business Intelligence

De consultants van Kampano helpen u graag met uw BI-vraagstukken. Door te kijken naar uw bedrijfsprocessen en uw informatiebehoefte kan er een passende oplossing ontwikkeld worden voor uw bedrijf.

Microsoft BI Stack

Kampano maakt gebruik van de Microsoft BI-stack om u een goed BI-product te leveren. Microsoft SQL Server is een robuuste omgeving om uw data in op te slaan, analyses op uw data uit te voeren en rapporten op te stellen om u meer inzicht te geven in uw bedrijfsprocessen.

Wat is uw informatiebehoefte?

Voordat er begonnen wordt met de ontwikkeling van rapporten en een data warehouse wordt er goed gekeken naar wat uw informatiebehoefte is. Dit kan gedaan worden door goed te kijken naar uw bedrijfsprocessen en informatiesystemen. Op deze manier kan er een passende oplossing gemaakt worden.

Key Performance Indicators (KPI’s)

KPI staat voor Key Performance Indicator. Een meetbaar gegeven die iets zegt over de performance van uw bedrijfsproces, bijvoorbeeld hoeveel verkopen zijn er gedaan? Hoeveel is er geproduceerd? Of, hoe tevreden zijn mijn klanten?

Dashboards

De vastgestelde KPI’s worden vervolgens op een dashboard weergeven worden, u kunt meer lezen over dashboards op deze pagina: Rapporten en Dashboards