Rapporten en dashboards

Doormiddel van rapporten en dashboards gebaseerd op de data in uw datawarehouse kunt u meer grip krijgen op uw bedrijfsprocessen. U kunt bijvoorbeeld het totaal aantal sales van verschillende verkoopkantoren in een oogopslag bekijken en vandaar verder inzoomen op waar u het meeste of minste verkoopt en welke producten nu het beste of juist minder goed lopen.

Doormiddel van grafieken, meters en tabellen wordt uw data leesbaar en gebruiksvriendelijk weergegeven.

Kampano kan voor u een rapport maken met behulp van Microsoft PowerBI of Microsoft SQL Server Reporting Services(SSRS). De rapporten kunnen geheel naar uw wens worden opgesteld en worden beveiligd.

Microsoft Power BI

Power BI is Microsofts nieuwste cloud-gebaseerde programma om rapporten op te stellen. Doormiddel van Power BI krijgt u duidelijk inzicht in uw bedrijfsprocessen en kunt u makkelijk inzoomen op bepaalde aspecten van uw bedrijf. Op de website van Microsoft en in het filmpje hieronder kunt u zien hoe Power BI werkt. https://powerbi.microsoft.com/en-us/what-is-power-bi/

SQL Server Reporting Services (SSRS)

SSRS is de traditionele reporting tool van Microsoft. SSRS kan lokaal op uw server worden geïnstalleerd en kan worden geïntegreerd met uw al bestaande SharePoint omgeving. Mocht u geen SharePoint omgeving hebben dan zijn de rapport gemaakt met SSRS beschikbaar op een speciaal daarvoor ingerichte website.